Raadhuisplein 16
5473 GC Heeswijk-Dinther
info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84
06 51 13 84 82

Klanten vertellen

Dit vinden onze klanten

We praten graag over ons bureau en ons werk, want we worden blij van wat we doen. Nóg belangrijker vinden we dat onze klanten dat ook zijn. Dat toetsen we regelmatig. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9,2 voor kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en ons enthousiasme.

Hieronder lees wat onze klanten over ons zeggen. Word jij ook enthousiast van deze verhalen? Neem contact op met ons, dat kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Zuiver C levert vakwerk. Met passie en gedrevenheid. Ze houden de vaart erin, brengen inspiratie, luisteren goed naar de klant en stellen ook alternatieven voor waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Dat heeft geleid tot een prachtig online magazine. Samenwerken met Zuiver C is een absolute aanrader!

Aart van Haarlem

P&O adviseur, Waterschap Aa en Maas

Andrea en haar collega’s denken in oplossingen, komen met creatieve ideeën, zijn flexibel en nemen ons echt werk uit handen. Daarnaast komen ze afspraken altijd na en zorgen ze ook nog eens voor een goede sfeer (denk: een aardig woord of een reep chocolade). Kortom: kwaliteit met een glimlach.

Merel en Marijne

Communicatieadviseurs, PO-Raad

Vanaf dag 1 voelt de samenwerking met Zuiver C goed. Ze staan voor vakmanschap, enthousiasme en daadkracht. Heerlijk om mee samen te werken. Zuiver C heeft weinig woorden nodig om te weten wat er nodig is en om de behoefte te vertalen naar concrete stappen die je als organisatie kunt zetten.

Marloes Martens

Directeur, Interzorg

Samenwerken met Zuiver C is een feestje! We vertrouwen op elkaar, alle afspraken zijn transparant en elk onderwerp is bespreekbaar. Andrea schakelt razendsnel en heeft energie voor 10. Ze is een absolute professional en doet geen concessies aan kwaliteit. Niet voor niets dus dat haar opdrachtgevers en partners met haar weglopen.

Meike Klaassens

Tekstschrijver, De Schrijfstudio

Zuiver, bruisend en met aandacht: Zuiver C maakt haar ambitie zeker waar. Het enthousiasme en de betrokkenheid kenmerken de samenwerking. Daarnaast is het heel fijn dat Zuiver C onze ideeën een stap verder brengt en er op professionele manier invulling aan geeft. Jullie hebben onze collega’s in beeld gebracht zoals ze écht zijn!

Anette de Ruiter

Bestuurder, Stichting Nutsscholen Breda

Marisca is zeer prettig in de omgang door haar humor, doortastendheid en duidelijkheid. Ze voelt feilloos aan wat we bedoelen en komt, samen met het Zuiver C team, razendsnel met een vertaling in beeld en vorm. Een zeer mooie samenwerking, een tevreden klant en een bureau dat haar bedrijfsnaam eer aan doet!

Monique Cooijman

Projectleider, Toolkit Mentoren in de Zorg

Trots op onze klanten

Dit zijn onze klanten. Zij zitten in het onderwijs, de zorg of in andere publieke sectoren en doen werk dat ertoe doet. Daar zijn we trots op en we werken dan ook graag met hen samen. Want ook wij vinden het belangrijk om van betekenis te zijn. Om met communicatie echt iets in beweging te zetten en zo het verschil te maken.

Wij werk(t)en ook voor: PlatOO, Passend Onderwijs Almere, SWV VO 22.03, SWV Aan den IJssel, SWV Stromenland, SWV PO Brabantse Wal, SWV VO 30 06, SWV Rijn & Gelderse Vallei, Plein 013, Mijzo, Stroomm, Oosterwijs, Eenbes Basisonderwijs, Hub Noord-Brabant, SWV VO de Meierij, ASKO Scholen, Digidact, Vereniging Vechtstreek en Venen, STOOOM, Masterclass OPO, Stichting Swalm en Roer, Privacy op School, Basisschool ‘t Slingertouw, Het Rondeel, Maaslandcollege, Stichting Gewoon Speciaal, Regio de Meierij (ontwikkelagenda onderwijs en jeugdzorg), HJ-V, HJ-A, Eikenwijs, Stichting Schoolbesturen Primair Onderwijs ’s-Hertogenbosch (SSPOH), Noorderlicht, De Lispeltuut, De Bijenschans, Menorah, Obs ’t Hout, BR!CKS, alle scholen van Wijs!, Kindcentrum Platijn, De Kiezel, De Groote Wielen, De Terp, De Hoven, De Hobbit, De Vlier, De Vendelier, Toolkit Mentoren in de Zorg, Transvorm, Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg, Vereniging Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) regio Den Bosch, SOVAK, De Hart & Vaatgroep, AB Lekdetectie, Orangeworks, Innovatie nul13, Lahrhof, Den Doelhof en anderen.