Raadhuisplein 16
5473 GC Heeswijk-Dinther
info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84
06 51 13 84 82

Dit doen wij

Met communicatie helpen we je vooruit!

Aansprekend en overtuigend communiceren is niet eenvoudig, maar wel belangrijk. Want een professionele video of overzichtelijke website maken jouw verhaal superduidelijk. Een helder geschreven meerjarenplan zorgt voor draagvlak bij jouw medewerkers en maakt een verandertraject eenvoudiger. En wat dacht je van een herkenbare huisstijl? Die zet jouw organisatie duidelijk op de kaart. Het zijn maar een paar voorbeelden. Wat we zeggen, is dat goede communicatie echt iets in gang zet.

 

Dit doen we voor je

Communicatie is een vak. Ons vak. Met onze ruime ervaring en expertise helpen we schoolbesturen en samenwerkingsverbanden voor passend onderwijs bij allerlei communicatievragen. Dat klinkt breed en dat is het ook, want communicatie is overal en communiceren doen we op veel verschillende manieren. Om duidelijk te maken wat wij voor jou kunnen doen, geven we een paar concrete voorbeelden:

  • We adviseren je op strategisch niveau bij een fusie of profileringsvraagstuk.
  • Wij zijn de communicatiemedewerker die je niet in huis hebt.
  • We schrijven een begrijpelijk koersplan dat medewerkers echt lezen.
  • We adviseren en ondersteunen je bij projectcommunicatie.
  • We ontwerpen de mooiste brochures, video’s en websites, zodat jouw verhaal gaat leven.
  • We ontwikkelen campagnes die jou als werkgever op de kaart zetten.

Maar we doen nog veel meer! Nieuwsgierig? Bekijk meer werk!

 

De communicatie regelen wij

Onze klanten zeggen dat samenwerken met ons een feestje is. Maar nog belangrijker: dat we verwachtingen overtreffen en dat we werk uit handen nemen. Hoe groot of klein jouw communicatievraag ook is. Of je nou advies nodig hebt op strategisch niveau of handjes op uitvoerend niveau. Of allebei. Met ons weet je zeker dat het goedkomt.

Sterk in het onderwijs, de zorg en de publieke sector

We hebben veel ervaring in het onderwijs, de zorg en in andere publieke sectoren. We kennen die wereld en weten er de weg. We snappen waar jij tegenaan loopt. We hebben weinig woorden nodig om te begrijpen wat jij bedoelt. Daardoor kunnen we snel schakelen. Dus werk je in het onderwijs of de zorg, bij een waterschap of bij een gemeente? Dan werken wij graag met jou samen aan betekenisvolle projecten.