Andrea’s bruisende week bij Zuiver C

Andrea Hodzelmans is communicatieadviseur bij Zuiver C. Elke dag werkt ze aan uiteenlopende opdrachten van klanten in het onderwijs, de zorg en andere publieke sectoren. Dat doet ze samen met een team van collega’s en zzp’ers. Andrea barst van de energie en dat moet ook wel, want rustige weken zitten er zelden bij. Andrea: “Het is vaak hectisch hier, maar dat we zoveel mooie dingen mogen doen en echt van betekenis kunnen zijn, geeft bergen energie!” 


Goed begin is het halve werk

Als Andrea op kantoor komt, pakt ze eerst een kop koffie. Terwijl ze bij haar collega’s informeert hoe het weekend was en of er nog bijzonderheden zijn, gaat haar telefoon. Na afloop van het gesprek vertelt ze: “Dat was een oude bekende. Ze zoekt een bureau dat een nieuwe huisstijl kan ontwikkelen vanwege een fusie en wil binnenkort met ons om de tafel. Leuk!” Tijd om lang te kletsen heeft ze niet, want er staat een Teams-afspraak op de agenda met haar tekstschrijver en de MT-leden van een schoolbestuur. Andrea: “We begeleiden hen al een paar maanden bij het ontwikkelen van hun koersplan. Binnenkort starten we met de laatste fase: het ontwerp en de lancering.” Het is half 11 maandagochtend en de werkweek draait al op volle toeren.

 

Volop dynamiek

De werkzaamheden volgen elkaar die week in rap tempo op. Andrea: “Ik had samen met een collega adviseur een brainstormsessie met een schoolbestuur over hun profilering en hoe we daar het komende jaar mee aan de slag gaan. Deed een laatste check op een magazine dat we van A tot Z hebben ontwikkeld en schreef een briefing voor video’s. We hadden een tussentijds overleg met het projectteam van een arbeidsmarktcampagne. En omdat we een nieuwe website voor een samenwerkingsverband ontwikkelen, schakelde ik volop met onze grafisch ontwerper en bouwer. Sowieso heb ik de hele week door veel contact met collega’s en partners. Ieder zijn expertise en samen sterk.”

 

Blijven leren

De werkweken bij Zuiver C zijn vol en afwisselend, met een mix van grote projecten en ondersteuning aan trouwe klanten. Andrea: “We hebben veel vaste opdrachtgevers waar wij de externe communicatiecollega voor zijn. We kennen die organisaties zó goed, dat we snel kunnen ondersteunen als er ad hoc vragen binnenkomen. Dat vraagt wel behoorlijk wat flexibiliteit van ons team. Maar het geeft echt voldoening als we onze klanten kunnen ontzorgen en verrassen.” Of er nooit iets mis gaat? “Natuurlijk wel”, vervolgt Andrea met een glimlach. “We willen de beste kwaliteit leveren, maar soms loopt iets even anders dan gepland. Maar juist daarvan kunnen we leren.”

 

Investeren in relaties

Andrea besteedt tijd en energie aan haar relatie met collega’s, partners en opdrachtgevers. Andrea: “Ik vind het belangrijk om in langdurige relaties te investeren. Als je echt iets in beweging wilt zetten, is een goede band noodzakelijk. We hebben een fantastisch team, stuk voor stuk zijn het kanjers. We lunchen altijd samen en als een collega jarig is, zorgen we voor taart, ballonnen en cadeautjes. En als iemand niet lekker in zijn vel zit, is er altijd de ruimte en veiligheid om dit te bespreken.” Ook klanten worden regelmatig verrast met een attentie en aan het eind van de week zet Andrea iedereen nog even in de spotlight op LinkedIn. “We doen het tenslotte samen en daar ben ik heel trots op!”

 

Heb jij net zoveel energie als Andrea en zin om je vast te bijten in uitdagende projecten voor opdrachtgevers die ertoe doen? Stuur ons dan je motivatie, we ontmoeten je graag!