Raadhuisplein 16
5473 GC Heeswijk-Dinther
info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84
06 51 13 84 82

Zuiver C bestaat 10 jaar!
Dat vieren we graag samen met jou op donderdag 26 september.

In oktober 2024 bestaat Zuiver C alweer 10 jaar. Een mijlpaal die we niet hadden bereikt zonder het vertrouwen van onze klanten en de betrokkenheid van onze partners! Daarom hebben we een bijzondere uitnodiging voor je.

We grijpen ons jubileum aan om je persoonlijk te bedanken en je iets te geven wat niet tastbaar is: een middag die in het teken staat van verwondering, verbinding, aandacht, plezier en betekenis. Dit kun je verwachten:

  • een inspirerende lezing waar je nog vaak aan zult terugdenken
  • alle kans om bij te praten met oude bekenden en nieuwe contacten
  • een mooi cadeau als dankjewel voor je aanwezigheid
  • dit alles op een prachtige locatie met top catering

Kortom: dit wil je niet missen!

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 26 september
Tijd: 16.00 – 19.15 uur
Waar: De Toren, Torenstraat 12, Heeswijk-Dinther

Programma

16.00 uur: Inloop/informele ontvangst met iets lekkers
16.30 uur: Welkom & keynote speaker Jaap Bressers
17.30 uur: Dankwoord door Andrea Hodzelmans
17.45 uur: Bourgondisch borrelen en bijpraten

Onder het aanmeldformulier lees je meer over Jaap en over de locatie.

Aanmelden? Graag!

We horen graag of je erbij bent. Vul je het formulier in, ook als je verhinderd bent?
Let op: we hebben plek voor ongeveer 150 personen, dus wacht niet te lang om je aan te melden.

"*" geeft vereiste velden aan

RSVP*

 

Over spreker Jaap Bressers

Jaap Bressers (1983) staat al meer dan vijftien jaar op het podium als een van Nederlands succesvolste sprekers en timmert ook internationaal aan de weg. Op het podium ‘staan’ klopt in zijn geval niet helemaal. Sinds zijn 21e zit Jaap na een duik in zee met een hoge dwarslaesie in een rolstoel. Na een zware revalidatieperiode maakt hij zijn studie Internationaal Management af, maar besluit dan toch zijn leven een totaal andere draai te geven.

Als geen ander weet hij hoe hij mensen kan laten ervaren dat iedereen op zijn of haar eigen plek belangrijk is en van daaruit voor anderen het verschil kan maken. ‘Gewoon’ door het net een klein beetje anders te doen. Zonder ingewikkelde modellen en mét pakkende verhalen, humor en mooie voorbeelden.

Naast inspirerend spreker is Jaap ook auteur van twee bestsellers. Hij ontwikkelde daarnaast een gratis lespakket over geluk voor leerlingen van groep 7, 8 en het voortgezet onderwijs.

Wat anderen zeggen over Jaap:

  • “Jaap is een enorm inspirerende spreker. Hij weet je diep te raken met zijn verhaal, maar tovert ook binnen no time een lach op je gezicht.”
  • “Ik heb docenten nog nooit zo ademloos horen luisteren. Jaap deelt een boodschap die je elke dag met je mee zult dragen.”

De locatie

Een sprookjesachtige locatie, vlakbij ons nieuwe kantoor, waar ze weten wat gastvrijheid is. En die in 2018 bekroond werd tot op een na beste café van Nederland (al doet de naam ‘café’ ze echt tekort). Daar ontvangen we je graag! Welkom bij De Toren, Torenstraat 12, 5473 EL Heeswijk-Dinther.

Parkeren en routebeschrijving 
Op dit kaartje zie je waar je kunt parkeren. Let op: er zijn wegwerkzaamheden in Heeswijk-Dinther. Als dit rond september impact heeft op de parkeeropties plaatsen we daarover een update op deze pagina.
We adviseren je om op de N279 de afslag Heeswijk-Dinther Zuid te nemen.

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit event? Neem dan contact met ons op via feest@zuiver-c.nl.