Raadhuisplein 16
5473 GC Heeswijk-Dinther
info@zuiver-c.nl
06 51 66 80 84
06 51 13 84 82

“Vanaf dag één voel ik me thuis”

 

In oktober 2023 stapte Yvon Verstappen vol enthousiasme in de wereld van Zuiver C als communicatieadviseur. “Met een achtergrond in retail en marketing en een communicatieopleiding op zak, was ik vastberaden om een baan te vinden waarin ik écht het verschil kon maken. Via LinkedIn kwam ik in contact met Andrea, de drijvende kracht achter Zuiver C. Haar passie voor het werk sprak boekdelen en al snel zaten we samen om de tafel. Na een uitgebreide sollicitatieprocedure, waarin we onderzochten of we ‘een match’ waren, kreeg ik de kans om bij Zuiver C aan de slag te gaan.”

 

Warme en open cultuur

“Wat meteen opvalt bij Zuiver C is de warme en open cultuur die er heerst. Vanaf dag één voel ik me thuis en kreeg ik de ruimte om mezelf te zijn, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Ondanks dat je voornamelijk met eigen projecten bezig bent, is er altijd gelegenheid om met collega’s te sparren, ervaringen te delen en samen oplossingen te vinden voor uitdagingen. We weten van elkaar waar we mee bezig zijn en iedereen toont interesse in elkaars werk en privéomstandigheden.”

 

Meer dan goed geregeld

“Wat het werken bij Zuiver C nog prettiger maakt, is de uitstekende organisatie. Mijn eerste werkdag begon met een gloednieuwe laptop en alle benodigdheden voor optimaal werkgemak. Inclusief een zit/sta bureau in ons nieuwe kantoor. Andrea regelt niet alleen de zakelijke details, maar verrast ons ook dagelijks met een heerlijke lunch, verse salades, en attenties bij speciale gelegenheden. De primaire arbeidsvoorwaarden, zoals het salaris en reiskosten, zijn meer dan in orde. En laten we de unieke taartjes- en hapjeskalender niet vergeten; een smakelijke verrassing tijdens onze drukke werkdagen!”

 

Uitdagingen

“Natuurlijk zijn er uitdagingen waar  ik zelf erg aan moest wennen. Voor mij persoonlijk was dit vooral het intensieve kantoorwerk en het feit dat je veel uren achter de computer doorbrengt. We duiken diep in complexe materie en vertalen dit naar begrijpelijke taal. Je moet het leuk vinden om in de inhoud en in de huid van je klant te duiken. Ook het schrijven van teksten moet bij je passen en niet nieuw voor je zijn, want hier ben je veel mee bezig. Het is ook belangrijk dat je daarin nauwkeurig werkt en gefocust bent op details. De lat ligt dus best hoog. Logisch, want we willen altijd voor de beste kwaliteit gaan.”

 

Heb jij zin om je vast te bijten in uitdagende projecten voor opdrachtgevers die ertoe doen? Stuur ons dan je motivatie, we ontmoeten je graag!